Yunanistan'da Yangın - Bsjibifgviv6gm : Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı.

Yunanistan'da Yangın - Bsjibifgviv6gm : Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı.. Yunanistan'da 58 noktada orman yangını var #yunanistan #türkiye son saatin en çok aranan 14. Atina yakınlarındaki yangında çok sayıda ev hasar gördü, binlerce dönümlük arazi kül oldu. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan 'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. Günün erken saatlerinde stamata ile rodopoli arasındaki ormanlık alanda çıkan yangın hızla yayılırken, yangın söndürme ekipleri çetin bir mücadele veriyorlar. Sıcaklıların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı.

Yunanistan'da büyük yangın 4 saat önce | yunanistan'da büyük yan. Şiddetli rüzgarların etkisiyle yayılan alevlerin yerleşim birimlerini tehdit etmeye başlaması üzerine galini köyü tedbir amaçlı boşaltılırken, bölgede bazı yolların trafiğe kapatıldığı, çok sayıda itfaiye ekibinin. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan 'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. 110 çocuğun bulunduğu tatil kampı tahliye edildi 01 ağustos 2021, 06:08 iha yunanistan'ın farklı bölgelerinde orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta yunanistan, mora ve batı yunanistan'da yetkililer uyarı seviyesini yükseltti.

Yunanistan Da Buyuk Yangin
Yunanistan Da Buyuk Yangin from cdn.kurdistan24.net
Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta yunanistan, mora ve batı yunanistan'da yetkililer uyarı seviyesini yükseltti. Yunanistan'da büyük yangın 4 saat önce | yunanistan'da büyük yan. Yunanistan'da dört gün önce çıkan yangın söndürülemiyor. Atina yakınlarındaki yangında çok sayıda ev hasar gördü, binlerce dönümlük arazi kül oldu. Yunanistan'da başkent atina yakınlarındaki dionisos belediyesine bağlı stamata bölgesinde ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı. Yunanistan'da ormanlık alanda yangın çıktı yerleşim birimleri tahliye edilirken, ekipler yangını kontrol altına alabilmek için harekete geçti. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta yunanistan, mora ve batı yunanistan'da yetkililer uyarı seviyesini yükseltti. Güneydoğu avrupa'da sıcak hava dalgası etkisini sürdürürken, yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı.

Yangında en az 8 k.

Günün erken saatlerinde stamata ile rodopoli arasındaki ormanlık alanda çıkan yangın hızla yayılırken, yangın söndürme ekipleri çetin bir mücadele veriyorlar. Türkiye'de son bir hafta içerisinde 112 noktada çıkan yangının 107'si söndürüldü, 5'i ise devam ediyor. Yunanistan'da ormanlık alanda yangın çıktı yerleşim birimleri tahliye edilirken, ekipler yangını kontrol altına alabilmek için harekete geçti. Ülkenin batısında çıkan yangın, en az 5 köyün boşaltılmasına neden oldu. Yunanistan'da binlerce dönüm ormanlık alan kül oldu. 15:15 hangi illerde yangın çıktı? Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da da 58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldı. Başkent atina ve çevre bölgeleri. Türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor. Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. Şiddetli rüzgarların etkisiyle yayılan alevlerin yerleşim birimlerini tehdit etmeye başlaması üzerine galini köyü tedbir amaçlı boşaltılırken, bölgede bazı yolların trafiğe. Bir köy, tedbir amaçlı boşaltıldı.

Yunanistan'da son iki gün içerisinde 116 yangın meydana geldiği, bunların birçoğunun hala kontrol altına alınamadığı belirtiliyor. Yunanistan'da büyük yangın 4 saat önce | yunanistan'da büyük yan. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan 'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. 110 çocuğun bulunduğu tatil kampı tahliye edildi 01 ağustos 2021, 06:08 iha yunanistan'ın farklı bölgelerinde orman yangınlarıyla mücadele sürüyor.

3fla56wuqgpzom
3fla56wuqgpzom from www.kibrisyenigun.com
Başkent atina'da uyarı seviyesi yükseltildi. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta. 110 çocuğun bulunduğu tatil kampı tahliye edildi 01 ağustos 2021, 06:08 iha yunanistan'ın farklı bölgelerinde orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Yunanistan'da 58 noktada orman yangını var #yunanistan #türkiye son saatin en çok aranan 14. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan 'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. Türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. Yunanistan'da başkent atina yakınlarındaki dionisos belediyesine bağlı stamata bölgesinde ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı.

15:15 hangi illerde yangın çıktı?

'denize kaçarak kurtulduk' kennerley, tehlike geçtiğinde de uzun vadeli etkilerine odaklanılması gerektiğini söylüyor: Sıcaklıların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta yunanistan, mora ve batı yunanistan'da yetkililer uyarı seviyesini yükseltti. Şiddetli rüzgarların etkisiyle yayılan alevlerin yerleşim birimlerini tehdit etmeye başlaması üzerine galini köyü tedbir amaçlı boşaltılırken, bölgede bazı yolların trafiğe kapatıldığı, çok sayıda itfaiye ekibinin. Yunanistan'da başkent atina yakınlarındaki dionisos belediyesine bağlı stamata. Yunanistan'da başkent atina yakınlarındaki dionisos belediyesine bağlı stamata bölgesinde ormanlık alanda öğle saatlerinde yangın çıktı. Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı. Yunanistan'da yangın alarmı güneydoğu avrupa'da sıcak hava dalgası etkisini sürdürürken, yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı. Bir günde 48 yangın çıktı yunanistan'da bir günde 48 orman yangını çıktı ve 460 hektarlık alan zarar gördü. 110 çocuğun bulunduğu tatil kampı tahliye edildi 01 ağustos 2021, 06:08 iha yunanistan'ın farklı bölgelerinde orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. | komşu da yangın çıktı : Yunanistan'da dört gün önce çıkan yangın söndürülemiyor. Güneydoğu avrupa'da sıcak hava dalgası etkisini sürdürürken, yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı.

Yunanistan'da başkent atina'nın ve çevresinin 'çok yüksek yangın riski' altın odluğu duyruldu. Hava sıcaklığının 48 dereceye kadar. Yangında en az 8 k. Söndürme çalışmaları sürüyor yunanistan'ın mora yarımadasında bulunan loutraki tatil beldesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta yunanistan, mora ve batı yunanistan'da yetkililer uyarı seviyesini yükseltti.

Tumu Yunanistan Da Yangin
Tumu Yunanistan Da Yangin from i4.hurimg.com
Yunanistan'da 58 noktada orman yangını var #yunanistan #türkiye son saatin en çok aranan 14. Bir itfaiye yetkilisi, yetkililerin önlem olarak gerania dağı çevresindeli altı köy ve iki manastırın boşaltılmasını emrettiğini söyledi. Söndürme çalışmaları sürüyor yunanistan'ın mora yarımadasında bulunan loutraki tatil beldesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Öte yandan yunanistan'da da türkiye'de olduğu gibi elektrik kesintileri konusunda alarma geçildiği öğrenildi. Şiddetli rüzgarların etkisiyle yayılan alevlerin yerleşim birimlerini tehdit etmeye başlaması üzerine galini köyü tedbir amaçlı boşaltılırken, bölgede bazı yolların trafiğe kapatıldığı, çok sayıda itfaiye ekibinin. Atina yakınlarındaki yangında çok sayıda ev hasar gördü, binlerce dönümlük arazi kül oldu. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 3 gazetede yer alıyor. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu.

Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı.

Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. Yunanistan'da büyük yangın 4 saat önce | yunanistan'da büyük yan. Yunanistan'da başkent atina yakınlarındaki dionisos belediyesine bağlı stamata. Sıcaklıların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı. Polis sözcüsü theodoros chronopoulos reuters 'e. Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan 'da, 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu duyuruldu. Başkent atina'da uyarı seviyesi yükseltildi. Türkiye'de son bir hafta içerisinde 112 noktada çıkan yangının 107'si söndürüldü, 5'i ise devam ediyor. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta. Yunanistan'da başkent atina yakınlarındaki dionisos belediyesine bağlı stamata bölgesinde. Hava sıcaklığının 48 dereceye kadar. Bir köy, tedbir amaçlı boşaltıldı. Ülkenin batısında çıkan yangın, en az 5 köyün boşaltılmasına neden oldu.

Türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor yunanistan yangın. Bir itfaiye yetkilisi, yetkililerin önlem olarak gerania dağı çevresindeli altı köy ve iki manastırın boşaltılmasını emrettiğini söyledi.

Post a Comment

0 Comments